Pages

Wednesday 12 April 2017

Weeks 2 & 3


Viikot 2 ja 3 ovat hujahtaneet ohi kovaa vauhtia. Jotenkin tuntuu, että paljoa ei ole kerinnyt tapahtua tuona aikana, mutta kun takemmin miettii, niin onhan sitä tapahtunut vaikka mitä.


Elisan työ ravintolan puolella loppuivat kolmannen viikon loppupuolella ja 10.4 hän siirtyi töihin hotellin viihdepuolelle. Ravintolan puolella työt sujuivat hyvin alkuvaiheen stressaamisen jälkeen. Hotellissa on ollut paljon asiakkaita, joten ravintolan puolella on pitänyt kiirettä.

Ninnillä työt jatkuvat edelleen hotellin viihdepuolella, mutta tällähetkellä eri ohjaajan kanssa. Uusi ohjaaja Laura on todella erinlainen mitä Micha mutta, yhteistyö on sujunut hyvin pienistä ymmärtämis vaikeuksita huolimatta, sillä Laura ei puhu kovin hyvää englantia. Ninni sai myös tehtäväkseen tehdä hotellin pääsiäiskoristeet joita hän on valmistanut parin viikon ajan.


Kävimme myös kaupunki junalla ajamassa kierroksen, mikä oli mukavaa vaihtelua pelkälle kävelylle ja samalla näimme myös vähän lisää kaupunkia. Kierros kesti 30min ja aikuisen lipun hinta oli vain 5€. 


Muutaman kerran olemme myös käyneet paikallisilla markkinoilla katsomassa heidän tarjontaansa. Kojuissa myydään paljon laukkuja, koruja, mausteita, paitoja ja ym. kotiin viemisiä.






No comments:

Post a Comment