Pages

Tuesday 18 April 2017

Week 4

Viikko 4

Elisa vaihtoi maanantaina ravintolasta animaattorin tehtäviin ja ensimmäisellä viikolla tehtävänä on ollut pitää päivisin lapsille mini clubia. Koska oli pääsiäisviikko, hotellissa oli paljon asiakkaita ja varsinkin lapsia. Alkuviikosta tehtiin lasten kanssa pääsiäiskoristeita ja koristeltiin teatteri, jossa iltaohjelmat pidetään. Loppuviikosta kerhossa on pelattu pelejä, piirretty, maalattu ja oltu yhdessä ulkoilemassa. Lapsia on mm. Briteistä, Espanjasta ja Ranskasta. Iltaohjelmina on ollut mm. bingoa, musa visaa, flamenco show, live musiikkia ja lapsille mini discoja.

Myös Ninni on tehnyt pääsiäiskoristeita töissä ja koristellut niillä hotellia. Päivisin Ninni on pitänyt altaalla cocktail gamea ja työkaveri Lauran kanssa muita aktiviteetteja esim. water poloa, ping-pongia ja dartsia ja iltaohjelmia.



Tiistaina meillä oli molemmilla vapaapäivä, joten suuntasimme Corralejon satamaan ja matkustimme laivalla naapuri saarelle Lanzarotelle päiväksi. Laivamatka Playa Blancaan kesti noin 25min ja meno-paluu liput maksoi noin 45e. Kiertelimme mm. rantakadun kauppoja ja söimme paellaa ravintolassa. Laivareissu Lanzarotelle oli kyllä mukava ja erilainen ohjelma vapaapäivälle! 









Säät ovat olleet hyvät, asteita on yli +20 ja joskus lämpötila saattaa kohota jopa +27 asteeseen!
Loppu viikko kului töiden merkeissä😊



No comments:

Post a Comment